انواع ایده برای کارآفرینی

ایده چیست ؟
ایده، محصول خروجی ذهن در راستای رسیدن به اهداف و اجرای برنامه ریزی های ماست … یعنی ما اگر هدفی را انتخاب کنیم و با استفاده از روشهایی آن را به ذهن نا خود آگاه خود وارد کنیم، ذهن نا خودآگاه ما ایده ها و راه کارهایی را برای ما پیشنهاد می کند تا ما با استفاده از آنها به راحتی بتوانیم به اهدافمان برسیم…. ایده ها انواع زیادی دارند اما همه آنها تقریباٌ در چهار دسته مهم و کلی طبقه بندی میشوند .
نوع اول: ایدههای آماده
این نوع ایدهها سادهترین و کم ریسک ترین ایدههایی هستند که دیگران قبل از شما زحمت راه اندازی و معرفی آن را در جامعه کشیدند و شما کافیست آن را تولید کرده و وارد بازار کنید. مثل تولید میز و صندلی، چهارپایه، درهای فلزی، انواع مواد غذایی و هزاران مورد دیگر که در محیط اطرافمان به راحتی قابل مشاهده است…
نوع دوم: ایدههای تکمیلی
ایدههای تکمیلی، کامل کننده ایدههای قبلی موجود در بازار هستند که باز هم دیگران کارهای اولیه آن را انجام داده اند و شما کافیست یکی از آنها را انتخاب کرده و نقاط ضعف یا مشکلاتش را پیدا کنید….. بعد یک سری تغییرات را در آن ایجاد کرده و با قابلیت هایی متفاوت، جذاب و کاربردی تر، آنها را به بازار عرضه کنید… به طور مثال: ایده مسواک در بازار وجود داشت و به تولید انبوه هم رسیده بود ….. اما شخصی با خلاقیتی که داشت این محصول را به صورت برقی ساخت و توانست پول زیادی به دست آورد ..
نوع سوم: ایدههای جدید و ماندگار
این نوع ایدهها همان طوری که از اسمشان معلوم است برای اولین بار در جهان به وجود میایند و سرفصل تازهای از یک رویداد را در بین مردم رقم میزنند. این نوع ایدهها به خلاقیت و نوآوری های بسیار زیادی نیاز دارند و شما باید چیزی را خلق کنید که هنوز وجود خارجی ندارد …
نوع چهارم: ایدههای جدید ضربتی
این نوع ایدهها شامل محصولاتی هستند که به صورت مقطعی و در دوره زمانی کوتاهی وارد بازار شده و بعد از مدتی که پول خوبی را جذب کردند به شدت ارزش خودشان رو از دست میدهند. اکثراٌ هم در زمینههای تفریحی و سرگرمی از این نوع ایده ها بیشتر استفاده میشه…… مثلاٌ یک اسباب بازی جالب، برای مدت معینی مردم را خوشحال و سرگرم میکند اما بعد از مدتی جای خودش را به گزینههای دیگری میدهد و شما باید باز هم با خلاقیت و نو آوری های جدید کارتان را ادامه بدهید ، پس یاد گرفتیم ایده راهکارهای خروجی ذهن جهت رسیدن به اهداف و خواسته های ماست و در چهار دسته کلی تقسیم بندی میشوند ، ایده های آماده تکمیلی جدید و ضربتی .
دیدگاهتان را بنویسید